Export

Export

DAG Occasions is specialist in het exporteren van auto’s voor bedrijven en particulieren.

DAG Occasions is een RDW-erkend autobedrijf, dat houdt in dat wij alle procedures met de RDW voor u kunnen en mogen afhandelen. Het belangrijkste document dat u moet hebben voor de export van uw auto is een zogenoemde uitvoerverklaring. De uitvoerverklaring is het bewijs dat uw auto officieel voor de export is aangemeld in het Nederlandse kentekenregister.

Wij regelen vervolgens alles met de RDW rond de export van auto’s. U ontvangt van ons na het afhandelen van de procedure met de RDW, het uitvoerkentekenbewijs.
Eventueel kunnen wij het voertuig ook verzekeren dan regelen wij ook de bijbehorende uitvoerkentekenplaten en mag u vervolgens nog 14 dagen rijden. Deze periode is bedoeld om de export van uw auto daadwerkelijk plaats te laten vinden, dat wil zeggen de auto naar het buitenland te vervoeren.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van DAG Occasions, of wilt u direct de exportprocedure van uw auto in gang zetten? Neemt u dan gerust contact met ons op, dan gaan we voor u aan het werk.